Szabályzat

A regisztrációval elfogadod a Fórum szabályzatát, és adatkezelési nyilatkozatát!
Lezárt
Avatar
Dave
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018. május 19., szombat 22:10
Tartózkodási hely: Gép előtt
Nem:
Kapcsolat:

Szabályzat

Hozzászólás Szerző: Dave » 2018. május 23., szerda 20:15

Kérünk mindenkit a Szabályzat elolvasására és betartására!

Az oldal olvasásához és hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Célunk, hogy mindenki segítséget kaphasson a témában úgy, hogy áttekinthető felületű fórum, és baráti hangulatú aktív közösség jöjjön létre. Ehhez az alábbiak betartására kérünk mindenkit:

Regisztráció feltételei:
- Betöltött 18-ik életév
- Magyar nyelv ismerete

A regisztrációval jogosulttá válsz:
- a fórum olvasására
- hozzászólás írására, képfeltöltésre
- privát üzenetek küldésére és fogadására
- részvételre a szavazásokban

Kerülendő:
- személyeskedés
- halmozás
- a helyesírás szabályainak folyamatos, durva, vagy szándékos megsértése, tiszta nagybetűs írásmód
- reklám
- topikok témájától eltérő hozzászólások
ilyen esetekben a felhasználó figyelmeztetése, ennek hatástalansága esetén ideiglenes kitiltása a moderátorok jogosultsága.

Hirdetni csak a Vaper´s Club erre a célra fenntartott topikjában szabad. Minden egyéb helyről eltávolításra kerülnek az adásvételi célú bejegyzések.

Tilos a fórumon más nevével, felhasználónevével, email címével regisztrálni vagy tevékenykedni. Tilos külső forrásból származó szerzői jogvédelem alatt álló tartalmak megjelenítése, valamint a fórum tartalmának külső megosztása. Ilyen esetekben a hozzászólás haladéktalanul törlésre kerül, súlyos esetben a moderátorok jogosultak a szabálysértő azonnali teljes kitiltására is.

Mivel nem áll módunkban a hozzászólások és üzenetek tartalmát ellenőrizni, így azokért felelősséget sem tudunk vállalni. A szerzői jogvédelem alatt álló tartalmak, sértő vagy kifogásolható hozzászólások előzetes figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek.

A moderátorok jogosultak a 90 napnál régebben inaktív, valamint a több regisztrációval rendelkező felhasználókat figyelmeztetés után véglegesen törölni.

Fenntartjuk a jogot a nagykorúság ellenőrzésére. Amennyiben felmerül a gyanú, és a felhasználó nem igazolja nagykorúságát, vagy egyértelműen kiderül, hogy a felhasználó kiskorú, a felhasználói fiók azonnal törlésre kerül. Az ehhez szükséges dokumentumokat az igazolást követően töröljük, azokat a továbbiakban semmilyen módon nem tároljuk.

A fórum üzemeltetői nem kérik a jelszavad, telefonszámod, vagy egyéb kapcsolati adataidat a regisztrációs e-mail címen kívül, azonban a profilodban további információkat is megadhatsz, de ezek feltöltése és szerkesztése szabadon választható.

A regisztrációval elfogadod a Szabályzatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SteveCutter 2018. május 26., szombat 10:42-kor.

Lezárt